The next level in renewed electronics.


We weten hoe belangrijk het is dat elektronica er niet opeens mee ophoudt. Daarbij is het soms lastig te kunnen vertrouwen op gebruikte industriële elektronica. Daarom introduceert JC-Electronics het kwaliteitskeurmerk JCertified. Een krachtig keurmerk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, circulariteit en 2 jaar garantie.

 


Vertrouw op de hoogste kwaliteit 

JCertified is de nieuwe standaard voor refurbished industriële elektronica. PLC's, HMI's en drives met dit keurmerk kunnen nog jaren mee. Het is een zekere keuze voor professionals in de industrie die afhankelijk zijn van obsolete elektronica, die niet meer nieuw wordt geproduceerd of lastig verkrijgbaar zijn. Zo kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit en een duurzame bijdrage leveren aan de circulaire economie.


Wij maken refurbished zo goed als nieuw 

Elektronica met het JCertified kwaliteitskeurmerk is zo goed als nieuw. Defecten worden gerepareerd en zwakke componenten worden preventief vervangen door hooggekwalificeerde, intern opgeleide elektrotechnici. Daarnaast worden folies en behuizingen van PLC's en HMI’s in de meeste gevallen standaard vervangen. 

Uitgebreide testprocedure  

We testen maar liefst 99,9% van onze producten. Het is het slotstuk van het vernieuwingsproces waarin elektronica wordt gepre-test, gereviseerd en gecontroleerd.  Alleen als deze stappen succesvol zijn doorlopen, kennen we 2 jaar garantie én het kwaliteitskeurmerk toe. 

Onze JCertified belofte  

Industriële elektronica met het JCertified keurmerk is vernieuwd volgens de hoogste standaard. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit, krijg je altijd 2 jaar garantie op je aankoop. Ook op obsolete elektronica.

  • Grondig gereinigd
  • Defecten zijn gerepareerd
  • Zwakke componenten zijn vervangen
  • Grondige testprocedure
  • Altijd 2 jaar garantie