Vacature: Magazijnbeheerder Componenten 

Werk je nauwkeurig, ben je servicegericht en communiceer je duidelijk? 

Dan hebben we een uitdagende baan voor je! Als Magazijnbeheerder Componenten bestel je componenten en lever je ze uit. Je speelt een belangrijke rol, want jij zorgt ervoor dat onze elektrotechnici componenten voor het grijpen hebben en niet te lang moeten wachten. Je hebt contact met veel verschillende collega's, daarom is het belangrijk dat je goed communiceert en je servicegericht bent. 

Ben jij dit?

Dankzij onze magazijnbeheerders kunnen collega's op de Technische Dienst doorwerken. Je zorgt er namelijk voor dat er voldoende componenten op voorraad zijn. En als een elektrotechnicus een afwijkend component nodig heeft, dan bestel je dat direct. Je houdt de inkoopadministratie bij en volgt orders uit het ERP-systeem proactief op. Daarna leg je de bestellingen klaar. Duurt het langer dan verwacht? Dan informeer je andere inkopers en de aanvragers. 
 
Naast elektronicacomponenten valt ook een deel van de facilitaire producten onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast geef je ondersteuning bij rapportages en geef je gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen. 

Dit moet je (gaan) kunnen

  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau 
  • Affiniteit met elektronica (kennis van elektronicacomponenten is een pré)
  • Kennis van Excel en het werken met een ERP-systeem
  • Communicatief vaardig en samenwerkingsgericht
  • Goed in plannen en organiseren
  • Accuraat en stressbestendig 
  • Klant- en servicegericht 
     

Ons aanbod

Wij bieden je een leuke fulltime functie in een leuk team en een economisch gezond bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenvergoeding, verlofdagen en adv-dagen, vakantiegeld en pensioenopbouw), een bijpassend salaris en op termijn een vaste aanstelling. Als je bij JC-Electronics gaat werken, vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Arjan de Boer, Teammanager Facilities. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 1813 3812. Mailen kan ook: a.de.boer@jc-electronics.nl.

Zin om bij ons te werken?

Stuur ons dan je motivatiebrief en cv via onderstaand formulier.