Vacature: Administratief medewerker inkoop

Kom jij in actie als de deal gesloten is?

Als een inkoper uit jouw team een deal heeft gemaakt, begint jouw werk: Er voor zorgen dat dat de elektronica volgens afspraak aankomt in ons magazijn in Leek.

Krijg jij energie van het opvolgen, regelen en administratief vastleggen van de gemaakte afspraken?  Kun jij  snel schakelen en hou je van afwisseling in je werk? Ben jij op zoek naar een fulltime functie bij een internationaal bedrijf in Noord-Nederland? Dan zoeken wij jou!

Jouw team

Het inkoopteam is een belangrijke schakel in  het succesverhaal van JC-Electronics. Het team bestaat uit 2 inkopers, 2 collega’s die zich bezighouden met de administratieve afwikkeling van de deal en opvolging hiervan en de Team Manager Purchase waaraan je rapporteert.   

Wat ga je doen?

Je maakt de bestellingen aan en bevestigt de gemaakte afspraken aan de externe en interne partijen. Daarbij zorg je voor heldere communicatie  en zorgvuldige administratieve afhandeling. In overleg met de afdeling Finance zorg je voor de betaling aan leveranciers.  Samen met collega’s van afdeling Expeditie verzorg je het transport van de bestellingen – waar dan ook ter wereld – zodat de  ingekochte elektronica onbeschadigd en volgens de gemaakte afspraken naar ons magazijn in Leek komt.   

Gaan zaken toch even anders? dan onderneem je proactief actie om alles recht te trekken.
Kortom jij bent de administratieve spin in het web om alles in goede banen te leiden.

Jouw profiel:

Je bent administratief en communicatief  vaardig. Je krijgt energie van werken in een internationale omgeving en je zet iedere dag met je team de schouders eronder.

  • Je kunt zelfstandig werken en weet prioriteiten te stellen.
  • Tevens ben je nauwkeurig en kun je goed overweg met artikelnummers.
  • Je hebt goede beheersing van het Engels en bij voorkeur ook het Duits (in woord en geschrift).
  • Je hebt een MBO+ niveau en een goede beheersing van Excel

Dit bieden we jou

Wij bieden je een afwisselende functie in een economisch gezond bedrijf met groeipotentie. Naast een dynamische en informele bedrijfscultuur met uitdagende projecten, bieden wij een goede werksfeer, ontwikkelkansen, uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantie- en 13 adv-dagen, een marktconform salaris en pensioenregeling. In eerste instantie wordt een tijdelijk contract aangeboden, maar de intentie is naar een vast dienstverband toe te werken. We vinden het belangrijk dat alle nieuwe medewerkers voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wil je meer weten?

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marco Koster (Team Manager Purchase) via telefoonnummer 06 29 59 23 87 of via e-mail m.koster@jc-electronics.nl

Zin om bij ons aan de slag te gaan?